První lásce z děcáku

První lásce z děcáku

Anotace: .... i tu lásku nakonec bojí se dát

z těch pár dopisů
...
jednou do roka
umělas žít

Voní ti vlasy

je to jak kdysi
a musíš jít
Jako hvězdy nad řekou
Jednou jsi řekla
že o tom už nechceš
mluvit
...
že nemám se ptát


Podzim v tvých dlaních
lehce lehce mě chladí
jenom ta myšlenka
nechce roztát
A na krku polibek
šimrá mě lehce
Mlčíš jak voda a musíš
už jít...
Autor Jasmin de Paris, 01.10.2010
Přečteno 237x
Tipy 16
Poslední tipující: Alien.v.v.s., teď už nikdo, Gabrielle, hauskaa, CULIKATÁ, Květka Š., WAYWARD, hanele m.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí