PROTIKLADY

PROTIKLADY

Anotace: ....

Mapa,
ze které se nedá určit místo.
Hlava,
ve které už dávno není čisto.

Ruce bez prstů,
srdce bez lásky.
Žena bez mužů,
a klaun bez masky.

Myšlenky bez úvahy,
úvaha bez myšlenky,
Smrt bez únavy,
Život bez tajenky.

Voda bez mokrosti
a oheň bez tepla.
Pták bez volnosti,
křídla jsi mu utrhla.

Pláč bez slz,
a smích bez úsměvu.
Auto bez brzd,
co vněm dávno jedu.

Minulost bez vzpomínky,
a vzpomínka bez minulosti.
Dítě bez maminky
a štěstí bez radosti.

Obloha bez hvězd,
lidé bez lidí.
Státy bez měst,
něco mě zabíjí.

Škrábance na duši
a kousance do srdce.
Vůbec mi nesluší,
plavba po špinavé řece.

Polibek bez rtů
a sex bez dvou.
Hledám tu,
co popluje semnou.
Autor ZILA78, 01.10.2010
Přečteno 249x
Tipy 14
Poslední tipující: labuť, Danga, Gabrielle, CULIKATÁ, Mbonita, Agniezka, rezina, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a bez člunu ...

01.10.2010 21:21:00 | rezina

...fajn

01.10.2010 20:20:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí