VESMÍRNÁ KRÁLOVNA

VESMÍRNÁ KRÁLOVNA

Anotace: ....

Narodila se,ze zmuchlaných červánků,
v orosených nocích,za třesku mocných sil.
Narodila se sladká,zavinutá do vánků,
v náručích vesmírných vil.

Bylo to zrození,
střet dvou vír.
Bylo to zjevení,
snad přinese všem mír.

Zrození malé královny vesmíru,
ve znamení hvězd,planet a galaxii.
Zrození malé královny vesmíru,
nádherné,něžné a bez násilí.

Bylo to zrození,
střet dvou vln.
Bylo to až k slzám dojetí,
a jen její je moc,žezlo a trůn
Autor ZILA78, 01.10.2010
Přečteno 257x
Tipy 14
Poslední tipující: Danga, šuměnka, Gabrielle, Květka Š., CULIKATÁ, rezina, Lexisa
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Narodila se ze zmuchlaných červánků
a její dobrá síla bude ku pomoci
v své imaginaci je hmatateně řvoucí
a podobu svou vplétá do vánků...

přenádherná - tématicky, zpracováním..prostě ex..

03.10.2010 16:25:00 | šuměnka

moc krásná.

01.10.2010 22:10:00 | CULIKATÁ

líbí. Moc. ST

01.10.2010 20:27:00 | Lexisa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí