Večer je pro mě druhý ráno

Večer je pro mě druhý ráno

Anotace: Dnešek byl plnej černý barvy, i když sem si ráno oblíkl bílý triko... možná jsem si neměl brát černou mikinu. Volný rým znamená, že každý řádek je kraťoučká báseň..

hned teď z fleku skočím do fleku,
a ponořím se. Vypadá jako dehet
Hluboký nádech a pak se utopím v tom černém humoru
každého temného dne
a každé všední noci

jako když čekáš u vývěsky smutečních oznámení
a přitom se směješ do skla
vedle tebe pláče a brečí
pozůstalý
a jeho smutek je tak cizí
je skutečný.


černé kartáče vyschlé na prach
se daly do čištění oblohy
a drhnutí hvězd

prach a špína, co z nich spadla
ti padá do vlasů
ostříhej si je do umyvadla
až zítra neusnu
Autor Krapet, 01.10.2010
Přečteno 239x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Anye
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí