RUCE V KAPSÁCH ... NEPÍSKÁM

RUCE V KAPSÁCH ... NEPÍSKÁM

Anotace: ...

***

Blonckal jsem v zákrytu stínů
přede mnou
sálal chodník
semafory tetelily dvojitě
v kapse ruku mou zpocenou
druhou
dívku svou milenou držím
oskar pere do zad
zdá se mi horko
však citím chlad … proklatě
čelo se rosí rámě se cuká
stíny se dvojí jen jeden stojí
druhý utíká za štěstím
já stíním
troubení kvílení řinčení plechů
uf oddechl jsem si … přeběhla
k jinému
už jsem ji neviděl
miloval nemiloval chtěl
nebyla příležitost
uvnitř se zchladilo
nevím co s rukama
v kapsách jsou studené
jen oni chodí v plavkách naboso
zahledění do sebe ... i v zimě

***
Autor WAYWARD, 01.10.2010
Přečteno 308x
Tipy 34
Poslední tipující: TetaKazi, Javavia, Divoženka1, whiolet, Radek.oslov.Šafárik, šuměnka, modrá..., dream in emptiness, Kapka, Quigleika, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

st

07.10.2010 03:13:00 | whiolet

miloval nemiloval chtěl
když stojíš na nohách
a stín Tě provázel
pak botám fuk je prach...

06.10.2010 10:34:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí