Svět plný hudby

Svět plný hudby

Anotace: ...

Muzika bývá lepší než slova,
vždyť posloucháme jí zas a znova,
ty samé melodie posloucháme,
slovům jen těžko znovu prostor dáme,
většina jich jen hlavou proletí,
rytmus, ten celý den v uších zní.

Proč není služba,
vím je to jen má tužba,
co do rytmů by vše převedla,
řeči veškeré zhudebnit by dovedla,
pak hudby plné debaty by byly,
i ty nezáživné by se mi třeba zalíbily.

Možná veselejší by byl svět,
kdyby povedl se celý zhudebnět,
lépe názory by se poslouchaly,
lidé by se lépe znali,
třeba lepší by byl svět,
škoda, že to nelze vyzkoušet…
Autor Bumbác, 02.10.2010
Přečteno 217x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí