Vzpomínka

Vzpomínka

Anotace: ..

Plenky ani plyšáky už nenosím,
vrásky zdobí moje čelo,
o věku dětském však občas sním.
pak brečet by se mi chtělo.

Brečel bych, jak nad ztrátou kuličky,
či vlaštovkou zmuchlanou,
jako když jsem byl maličký,
když starosti byly stranou.

Nejen starosti, ale i radosti v životě přichází,
to jen klid dětství občas mi schází….
Autor Bumbác, 02.10.2010
Přečteno 234x
Tipy 5
Poslední tipující: Gabrielle, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí