Umlácen egem

Umlácen egem

Anotace: :(

Slunce už nepálí
příjemně hřeje
sedím tu na stráni
a ptactvo pěje
na sklonku září,
kdy mění se listy
lesy se páří
a houby jsou jistý.

Sedím tu tiše
a dumám nad námi
svědomí hryže
jak v pytli s krysami
nedámi pokoje
stále mi říká
že dělám rozbroje
až duše vzlyká.
nechám si nadávat
od svého já
můžu jen přitakat
a začít se bát
není mou bezmocí
že rád tu jsem
bez cizí pomoci
Egem umlácen.
Autor Ďábel sám, 02.10.2010
Přečteno 314x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, Jeněcovevzduchukrásného, Iv, isisleo, Bíša, CULIKATÁ, ta.cupka.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí