Země Naše

Země Naše

Anotace: Drtíme Svůj svět, co nám toho tolik dává, tak lidi, kdy to skončí? Kdy konečně lid pochopí, že máme býti vděční?

Ach Ty vzdálená,
Ty kráso všedního dne..
Lidé v Tobě chodí,
mezi budovami Tvých myšlenek.
Ach Ty krásná, přec lidmi zničená.
Kde končíš? Kde začínáš?
Nad Námi všemi vysoko Ty přečníváš.
Máme ti popřát mír, Země Naše...
a trávu, Tvůj šat,
necháme dál růst,
již nebudem Ti ubližovat,
Ty Nás kojíš,
Ty světe Náš,
za Naše hříchy trpíš...
Autor Lenny, 09.01.2006
Přečteno 256x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí