Omámená vědou

Omámená vědou

Anotace: ...

Názor bližního svého,
nemůžeš získat nátlakem,
jelikož tvora ubohého,
donutíš jedině letákem.

Kusem papíru,
slůvek nad míru.

Černé pozadí,
dosti prozradí.

Červená slova,
věta holá.

Co dokáže s liskou myslí,
pár dobře mířených slov,
jak to, že nejsme sebejistí,
jde-li o proslov.

Proč skrýváme nevědomí,
že se co si děje,
jsme snad zaslepení,
dobou, ve které žijeme...
Autor Wildcat, 02.10.2010
Přečteno 278x
Tipy 10
Poslední tipující: Bíša, Gabrielle, Niky88, Edmond Kadad, CULIKATÁ, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí