Krádež myšlenky

Krádež myšlenky

Anotace: stačí se zamyslet nad tím, co dělame...

Světelná kulisa, usměvy přítomných,
potlesk a ovace, stisk rukou podaných.
"Výborné! Nádherné! Sláva!" a "Hurá!"
výkřiky nadšení obdrží druhá...

Nač vlastně snažit se, lámat si hlavu,
když jiní uspěch váš předloží davu?
Obdrží uznání za čin svuj proradný,
odměnu za nápad do vlastní pokladny.

Ta nespravedlivost tíží vás na duchu,
jak se však bránit ted nemáte potuchu.
"Však ty, podvodníku, odplatu najdeš!
Vždyt krádež myšlenky, je taky krádež!"
Autor 28terri, 02.10.2010
Přečteno 234x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí