Housenka v negližé

Housenka v negližé

Anotace: Kontrasty kolem nás i v nás...

Zívající tráva mrká blatouchy
uslzenými od ranní rosy
Housenka v negližé
Mourovatej se vrací
z nočního lovu
udolaný kocouřími námluvami
Micka podlehla
V postavení vítěze
s majestátností šelmy
za uchem ozdoben pavučinkou
něžnou jak vamberecká krajka
Antré bělásků
přírodního amfiteátru
Hudební doprovod
bzí bzíí čir čir
Koukej
hmyzí mikrosvět
v mechu
v jehličí
v rituálním řádu
Nic se neničí
O co jde je přežití...
A my v neřádu makrosvěta
chaotického poklusu
za "dej"
Ví Bůh, že nedám
Syceni prohrami druhých
prohráváme sebe...
Autor JoHanka, 02.10.2010
Přečteno 299x
Tipy 9
Poslední tipující: Špáďa, vodnař, jedam, Gabrielle, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST! Za ten závěr!

25.10.2010 21:54:00 | Špáďa

Housenka v negližé...zajímavé...
Přidala jsem si tě k oblíbeným.

02.10.2010 18:11:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí