Kotleta lží

Kotleta lží

Anotace: ***

Je smutné si přiznat , že má díla
Nejsou tím čím kdysi pro mě byla
K pláči? K smíchu? Ne, patří na WC.
Tam budou k užitku víc , přece.
K čemu jsou básně tomu velkému světu?
Vše již bylo řečeno, pohledej originální větu
Tak k čemu jsou potřeba básníci
Snad by čtenářům potrhali bránici
Aby zmatku kolem dali roucho hedvábné
Takže lhát, avšak to je velmi hanebné
Možná účel jejich je pravdu ukázat lží
Ať každý jí jejich slovem zří
A vše co trápí je… vyhnat do extrému
Velebit vše čím pohrdají a ukázat odraz světu samému
A pak se svým dílem odejít na toaletu
Do mísy poslat s pravdou strávenou kotletu
Následně vyprázdněn a přeplněn idejí
Vyprazdňují střeva(básnická) kde jen hovna kolují.
Autor Edmond Kadad, 02.10.2010
Přečteno 247x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, Viva La Roma, Wildcat
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí