Prach jsi a v prach se obrátíš

Prach jsi a v prach se obrátíš

Anotace: :(

Jsem plný bolesti
od kůže po kosti
jakoby spálený
stojím tu na zemi
stébla mě bodají
mou kůži hlodají.
Stojím tu nahý
všechno mě pálí.
brzy se rozplynu
v žáru snů zahynu
a vzduch mě roznese
po polích, po lese.
Z prachu jsem vstal
houroucně plál
a z mého žití
bylo mi k blití.
Autor Ďábel sám, 02.10.2010
Přečteno 292x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, Iv, Raziel PsyDearth Characith, Iwushak..., isisleo, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí