Slova

Slova

Anotace: /při poslechu Pink Floydů/

Sbírka: 2010 - ?Spletená

Cítíš jak se ti slova vpíjí pod kůži
vnímáš každou souhlásku intenzivěji
Zorničky pocitem nepopsatelným se zúží
poddáš se opět palčivé beznaději

Uvědomuješ si pravdivost těch slov
nalháváš si, že realita není
Srdce tě zebe, jako zrezivělý kov
i přesto se prý stále ještě cení

Doutná v tobě poslední spálený kus lidkosti
dusíš se kouřem - a nalháváš si, že je to láskou
Však splín tvou chvilkovou radost opět přemostí
opět se staneš bezejmeným stínem s šedou maskou
Autor Satha, 03.10.2010
Přečteno 370x
Tipy 16
Poslední tipující: Linda Etschyick, dream in emptiness, Jiná, Gabrielle, Radek.oslov.Šafárik, Javavia, drsnosrstej kokršpaněl, Agniezka, Květka Š., Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to se to píše

03.10.2010 16:45:00 | Radek.oslov.Šafárik

jo, Floydi... nekonečnej zdroj inspirace; tolik myšlenek a pocitů

03.10.2010 15:14:00 | drsnosrstej kokršpaněl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí