Noční procházka

Noční procházka

Anotace: z 1. října...

Nocí proděravělou
s bíle zářícími průstřely
Jež ohledně úmyslů slunce
již zcela prozřely...

Nocí oslepenou
svou vlastní temnotou
Jež vlnám přizvukuje
procítěně tesknou notou...

... Kráčíš v očekávání
o poznání lepších zítřků
Dunami veselých zrnek tak velkých
že by se již nevmáčkla do tvého vniřku

O tvé nohy bosé
tříští se slané útoky
Jen ty jen na chvíli
uvolňují radosti průtoky
Autor Martin Švarc, 03.10.2010
Přečteno 246x
Tipy 11
Poslední tipující: Jana M., Lucerna, Gabrielle, Daerfëa, Satha, Květka Š., Agniezka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí