ZE SNŮ PADÁ DÉŠŤ

ZE SNŮ PADÁ DÉŠŤ

Anotace: jen ať padá....

Ze snu padá déšť
obloha je znamení
vesmír je náš střed
slova z hříchu zkamení
jako zlověstné ticho
ticho nářek
převozník co dává znamení
vejde se do půllitru z myšlenek
do ulic velkoměst
auta se vpíjí
decibely beze snů a lží
černá kočka na zapraží
hledá krásnou představu
jen snílek v davu
hledá svou záchranu
v davu z masek
líně spících tváří
je jako mámení
a z neděle se stává pondělí....
co i kalné sny rozdělí

i když ze snu
ze snu padá déšť.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 03.10.2010
Přečteno 286x
Tipy 27
Poslední tipující: Quigleika, Gabrielle, PIPSQUEAK, Jarka, Bíša, lennerka, Danga, Mbonita, patrikus, Kett, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Působivá, líbí...*:)

04.10.2010 09:06:00 | PIPSQUEAK

Radku, bezvedná dílko. ST!!!

03.10.2010 15:35:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí