Zmena je život

Zmena je život

Anotace: báseň vystihuje život, který se rázem může obrátit naruby,ale jen na nás záleží, jak se k tomu postavíme...

Život je změna

Svět plný zázraků,
nebe plné oblaků,
déšť, který smívá
hříchy mládí,
kraj velkých potoků,
Země plná otroků,
čas, který ubíhá
a pádí

Moře starostí
a život plný radostí,
sněhové vločky padají na zem,
srdce plné lásky,
tváře bez jakékoli masky
a všude štěstí rázem

Sluneční záře
a kolem známé tváře,
každý člověk má své rysy,
každý se může kdykoliv změnit
a už nebude jako kdysi

Život je změna
toť svatá pravda,
jednou Tě potká štěstí,
jindy zrada,
život není sladký jako med,
však musíme to přijmout
a smířit se s tím hned
Autor Andrea de Taverne, 10.01.2006
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No myšlenka dobrá, forma komplikovaná. Neříkám, že špatná, ale já v ní nenašel systém a ten já rád :-)

10.01.2006 12:38:00 | Manik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí