Staronová

Staronová

Anotace: mě určené, mnou napsané

Překrásný prstýnek cizí prst nese,
pod tíhou vzpomínek celá se třeseš.

Za víčky na klíčky zamkneš své moudrosti,
držím ti malíčky, tak zůstaň v milosti.

Neplakej, nefňukej, proč se bát svědomí,
svět je fakt nahnutej, udrž si vědomí.

Naděje nezmizí, zkus dobře žít,
kdo víno nesklízí, nebude pít.

Tak dej si, šňupni si, znova a znova,
budeme zase svý, budeš má zmatená staronová.
Autor Mišpule, 03.10.2010
Přečteno 251x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí