Od kolébky

Od kolébky

Anotace: ... do hrobu

Jsme zbyteční lidé, jen konzumenti života.
Z kolébky do rakve cestujeme.
Ó zlatá prostota, jediná jistota je,
že už tu brzo nebudeme.

Cesta je krátká, prostá a jistá.
Od začátku ke konci zabloudit nejde.
Ať je ti deset nebo třista, tak každý přesně v čas do cíle přijde.

A pak jen tma. Jak tmavá je rakev!
Černá, tak černá. Mám strach.
Jdu spát
a spát
spát.

Dobrou noc.
Autor Mišpule, 03.10.2010
Přečteno 257x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jejku, ta rakev mne trošku zalekla... snad bylo dobré probuzení.

03.10.2010 18:07:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí