Bratři Medúzy

Bratři Medúzy

Anotace: . . .jejich manželky to nemají vůbec jednoduché. . .

Vzývali kult Medúzy
ctili právo kamenů
a když udeřili
nikdo neměl šanci
zůstat pohromadě
. . .
kamenovali nevěrné ženy
husy, které pásly
s jinými muži
na loukách podvodů
ty, které nabízely klín
pro potěchu cizího uspokojení
. . .
byli to Bratři Medúzy
nepoutal je ovšem
příbuzenský vztah,
ale vyznání k té
ohavné ženě s hadími vlasy
. . .
jejich pohled
na nevěru byl
vskutku děsivý
. .
a žena, jejíž manžel
byl Bratrem Medúzy
ta si musela uvědomit,
že i jeden nevinný pohled
do očí jiného muže
ji může zkomplikovat život
.
a klidně o něj může přijít
Autor Tomáš Přidal, 03.10.2010
Přečteno 255x
Tipy 9
Poslední tipující: Danga, Gabrielle, Bíša, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jako vždy,dovedeš překvapit.Pěkné ST...

07.10.2010 20:28:00 | jitka.svobodova

Píše ti to dobře chlape!!! ST

07.10.2010 10:06:00 | xoxoxo

To je síla!!!! ST!!!

06.10.2010 19:47:00 | Danga

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí