vůně

vůně

Anotace: vůně je tak zajímavá věc....

Nedá se nahrát na kazetu,
zmizí v cuku letu.

Já chci ji cítit stále,
chybí mi neustále.

Nezapomenutelná,velmi silná,
často úplně mylná.

Upřímná,špinavá i čistá.
Tím jsem si naprosto jistá.

Tvoří vše kolem mě
Chci cítit tu vůni opětně.

Přijď ke mně blíž.
Nesmírně krásně voníš....
Autor arrow, 03.10.2010
Přečteno 261x
Tipy 9
Poslední tipující: James Libustka, CULIKATÁ, Paulín, Danga, Agniezka, Niky88
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bez vůně to není ono.
A tolik na ni zapomínáme.

03.10.2010 21:11:00 | Paulín

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí