Umírání na rakovinu

Umírání na rakovinu

Anotace: připrav se, posledních pár sekund do startu...

Umírám na rakovinu
a přemítám
zda otrávit se mám

už mě nic nebaví
a sere mě to bezpráví
a přemítám
zda pod vlak skočit mám

pohled na kozy vůbec nevzruší
blízkost konečné mě ruší
a přemítám
zda oběsit se mám

hromady klepek do sebe deru
na tento život už seru
a stále přemítám
zda z okna skočit mám

v chlastu topím se
a řvu né
třikrát si uprdnu
a vše ustane
Autor Robby Hartmann, 03.10.2010
Přečteno 742x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí