Kmotřička smrt

Kmotřička smrt

Anotace: ...

Klepe srdce na dveře
kdo mu asi otevře
klepe láska
klepe čas
kmotra smrt jednou
kdo ví navštíví i nás
kam se schová
kdo se bojí
v koutě ze stříbra kosa stojí
věčný život není nám dán
věz že umřem každý sám
vánek smrti ovane
věnec na hrobě přistane
velká pradávná síla
vzít duši do nebe
věčně bude nádherně
v tobě
ve mně
v nás
volá z hůry hlas
jednou přijde však to víš
její píseň uslyšíš
je či není proč se bát
její výsost každý zná
je to smrt a kosa stříbrná …
… je to anděl smrti
nese osvobození duši
každý z nás jej jednou přivítá …
… není proč se bát.
Autor Alien.v.v.s., 03.10.2010
Přečteno 250x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, Květka Š., Lioness, Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ale tak smrtí to nekončí přecíííí :)))

03.10.2010 20:50:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí