Nosferatu

Nosferatu

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=hqlvc9QUNI8

Sbírka: Verše tajomstiev, Tváře Zrcadel

Tak nevinné je ticho
žiariacej noci...
To strachom všetko stíchlo,
keď vrátil sa k moci...
Ten ktorého meno znamená:
Ten čo nikdy nezomiera...

A tma je hustá,ponurná,
v odraze zrkadla sú stratené sny...
Čas kráča dalej
za hranice poznania,
kam živý nevkročí bez daru smrti...

A tak stárne i nádej,
v tajomstvách záhrobia
bez slz je cit večných dní...

Darom je prekliatie,
ktoré úsvit nepozná...
...Len dušu v temnote dní...
Autor Raziel PsyDearth Characith, 03.10.2010
Přečteno 533x
Tipy 10
Poslední tipující: Charibeja, Elissbeth, Anjesis, Kristine Clary-Aldringen, carodejka, Lioness
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

http://www.youtube.com/watch?v=hqlvc9QUNI8

20.01.2011 18:29:00 | Raziel PsyDearth Characith

Hluboké myšlenky jsi zaklel do básně.

A tma je hustá,ponurná,
v odraze zrkadla sú stratené sny...
Čas kráča dalej
za hranice poznania,
kam živý nevkročí bez daru smrti...

04.10.2010 20:49:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí