Otázka

Otázka

Anotace: prostě otázka ...

Kolik básní se vejde do srdce jediného zvonu,
který svými údery rozeznívá křivky mladých snů o dokonalosti nicoty?
Poznala někdy ona poslední vteřina milost svého soudce
jehož kladívko snad svými údery přetvoří hlušinu železa lidského srdce
v rajskou zahradu svobody nenávidět barvy zlosti
jako obrazy potemnění vychladlého srdce onoho zvonu ?
Vzdálí se někdy rovina zraků neslyšného pláče
svazující plameny všech rozervaných a pokroucených a paprsky slunce zbrocených těl střepů času
od dechu válečníka zrychleného věčnou stuhou barev zlosti vpletenou do nekonečné spirály těch básní?

Nemyslím si ..
Autor Hanzi, 03.10.2010
Přečteno 241x
Tipy 3
Poslední tipující: James Libustka, Agniezka, Jana M.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí