Ponocování

Ponocování

Anotace: ..

Sbírka: Barvy podzimu

Sbohem
klidný spánku

Sbohem
krásný sne

Zaklepu na branku
pootevřeno
mne vítá

(Ale ne!
doufala jsem že nebudou dnes doma)

Na březích svítá
uprostřed ještě noc
nikdo nejde na pomoc

(bezesný ostrov
moje pohroma)

Volám 'Ženo!'
ale ona nikde
mrcha nevěrná!

Moucha dotěrná
zas nutí
převalovat se sem tam

Všechno to znám

Každá poloha
dávno vyzkoušená
pak celé dopoledne
nálada nabroušená

Mrcha paní Snová
vynechala moji postel
nestala se
dnešním hostem

Tak nespím
a nemůžu n i c

Pod pořinou hic
bez ní zima mnou chvěje

Co že se to sakra děje?

Jak by řekli rodiče

'Žádný ponocování!
Brzo spát!'

Jak mne by to vyhovovalo..
ale mohu usnout snad?
Autor Lioness, 03.10.2010
Přečteno 388x
Tipy 11
Poslední tipující: sailorr, Špáďa, labuť, CULIKATÁ, Květka Š., Skalsky Pavel, Gabrielle, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

***

03.10.2010 23:55:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí