Poslední tanec

Poslední tanec

Anotace: ...

Poslední tanec se smrtí tančím
najednou přeji si být o rok mladším
365 dnů – 365 nocí…
přizval bych i ďábla ku pomoci!
Pak padla mlha a začpěla síra –
pryč byla má křesťanská víra!
Jen jeden podpis a kapka krve
a tvé srdce nebude mrtvé!
Dal jsem mu podpis, s ním i svou duši -
tím se rozsudek smrti na chvíli zrušil…

Ta dlouhá doba tak rychle utekla -
namísto do nebe, musím teď do pekla!
Autor Chašmodský, 04.10.2010
Přečteno 256x
Tipy 4
Poslední tipující: Charibeja, Fighting Dreamer, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak tak.. dablu upsat dusi , to se nevyplaci..

04.10.2010 18:29:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí