Chtěl bych umět vyjádřit...

Chtěl bych umět vyjádřit...

Anotace: Hledám sílu to skončit

Už zase sedá na mou duši šed,
ta bezbarvá co vše halí,
co šeptá že,
nic není stálý,
co ví o všech mých ztrátách a jizvách,
co na duši mám,
ta co ví že člověk je odsouzen být sám,
ta co ví vše,
co ví že mi život lže ,
jako já sobě...
Autor Little Lebovski, 04.10.2010
Přečteno 293x
Tipy 2
Poslední tipující: Danga, Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hledej spíš štěstí pro sebe..

04.10.2010 19:31:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí