K branám Kyjevským

K branám Kyjevským

Anotace: sbírka Rackem... o svobodě.... která je osobozující, však i bolestná....

Sbírka: Rackem...

Letět ve víru,
navždy neomezen,
potkat valkýru,
ničím nevymezen.

Vzhůru, zas dolů,
vznášet se v prstencích,
nebát se bolů,
utíkat v paprscích.

Letět doprava a doleva,
měnit směr, když chci,
pozdravit kříže Kyjeva,
ty bodáky se rzí…

Natáhnout se a ničeho se nedotknout,
letět, letět…, svobodně a svobodný,
nemuset čekat na boží soud,
žít v radosti po všechny dny!
Autor L. Šebestián Borský, 04.10.2010
Přečteno 381x
Tipy 5
Poslední tipující: Gabrielle, Danga, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí