Západ slunce

Západ slunce

Anotace: ..

Sbírka: Barvy podzimu

Slunce usíná
ukládá se
k zimnímu spánku
naposledy
rozehřívá
žíznivý po světlu kraj

Slunce usíná
naposledy
vybere schránku
pohledy tepla
rozesílá
každému z nás

Slunce usíná
snad jeho sny
plné budou krás
jihu
a modrého nebe

Slunce usíná
svým úsměvem
obdaří tebe
já jím jihnu
taju

Slunce usíná
chci nahradit
jeho žár
s tvými vlasy si hraju
také uleháme

Slunce usnulo
zkoušíš mě pohladit
za okamžiků pár
sotva dech popadáme
a je z nás
pár
Autor Lioness, 04.10.2010
Přečteno 347x
Tipy 16
Poslední tipující: Květka Š., Gabrielle, Kapka, Larey, Bíša, labuť, CULIKATÁ, Agniezka, fialová, carodejka, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pěkné vyjádření... :-)

05.10.2010 09:44:00 | Gabrielle

Hzký západ slunce.

04.10.2010 20:55:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí