Kvílení

Kvílení

Anotace: ...

a z krve stane se kámen
až dnešek zreziví

pole umře až se zkoseným lánem
do jara pak střízlivý

a z prázdnoty prázdno
poté vyprchá

ty ulehneš na dno
listopad na chvíli žezlo přenechá

a až poslední zrno
půjde taky spát

budeš chtít hodiny zas přesýpat


a pak znovu z hlíny začnou růst
dětská znamení

myšlenka však pupeny
v květy nezmění
Autor Joose, 04.10.2010
Přečteno 265x
Tipy 7
Poslední tipující: mely, Gabrielle, CULIKATÁ, Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to poměrně dobrá věc, ze všech co jsem tady dosud přečet nadprůměrná

25.05.2011 22:07:00 | renegát

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí