Mamince k narozeninám

Mamince k narozeninám

Anotace: báseň vyjadřuje vše, nepotřebuje anotaci

Sbírka: Jen pro ni

Bez tebe bych nebyl,
bez tebe bych nežil.
Dala jsi mi život, dala jsi mi sen.
Však dnes ty máš svůj den.

Kulatá šestka a kulatá nula.
Jak ty jsi životem plula?
60 let slavíš na tomto krásném světě.
Mé díky nejde vyjádřit v jedné větě.

Ačkoliv to někdy i tak nevypadá,
pořád jsi pro mě ta prvořadá.
Tebe na světě mám nejradši.
Ty jsi pro mě ta nejsladší.

Přeji ti vše nejlepší k narozeninám.
Na tebe nikdy já nezapomínám.
Již nevím, co bych napsal dál.
Štěstí a zdraví snad jen popřál.

Má synovská láska se nedá slovy vyjádřit.
Jsi nejlepší maminka a to mohu potvrdit.
Autor Richard Ježek, 05.10.2010
Přečteno 784x
Tipy 5
Poslední tipující: Gabrielle, CULIKATÁ, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Maminka bude mít jistě velikou radost a já se k přání přidávám,hodně štěstí a zdraví přeji.

05.10.2010 08:36:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí