Když selže Felicie

Když selže Felicie

Anotace: Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se najde blbec, který neví, že to nejde, a udělá to ...

Mít tučné konto bylo vždy mým velkým snem
Procházet se v Tescu a říct si:
Nedívej se na ceny a prostě si to vem

Když v to věříš, může se to stát
Celá hromada mých peněz je v této bance
Lidi se nás možná budou bát
Jdeme si je vybrat se zbraní v ruce

Dokonale vymyšlené
Dokonale provedené
Anebo ne?
Co to sakra je?
Do řiti…
Policie!

Zdrháme naší skvělou felicií
…do prdele s policií

„jen se dívej na cestu před sebou
a šlápni na to, takto nás hned doženou,
život dlouhý máme před sebou
a naše prachy nám nevemou“

střílí po nás, asi budu řvát
jsou lepší jako SWAT
šlápni na to budem si chvilu hrát
neboj se jich, nebuď srab

co je? Houstne, máme problém
cože? No to je síla
selhala nám Felicíja

proč, ty kraksno, zrovna dnes?
Tolik peněz
Zas budu mít hovno
To je děs

Hoši tak jsme nahraní
Benga už nás dohání

Bílým šátkem na ně zamávejme
A pracky vzhůru radši dejme

Už jsou tu, všem autům cestu kříží
Celá policejní banda na nás míří


URNa zvládne celý stát…
Kam se na ně hrabe SWAT?
Posereš se, hned jak zařvou „stát“
A když ne, seš mrtvej chlap.
Autor Caprica, 05.10.2010
Přečteno 322x
Tipy 5
Poslední tipující: ilona, Jeněcovevzduchukrásného, Any 4
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle mě pobavilo...=)

07.10.2010 18:27:00 | Corsica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí