OLYMPIJSKÝ KRACH

OLYMPIJSKÝ KRACH

Anotace: Básnička o hokejovém projevu některých českých hokejistů na Zimních olympijských hrách ve Vancouveru 2010. Tentokrát kritizuje hráče, kteří vypadali, jako by přijeli do Vancouveru na dovolenou...

Hokejový národ slzí,
vypadli jsme příliš brzy.
Fandila jsem do rána
za zlato jak z Nagana,
jenže při pohledu na hráče
bylo mi až do pláče.
Vážně tohle nebyl styl náš,
však zklamal taky Eliáš.
Někteří v čele s Jardou snažili se moc,
ale zbytek jim nepřišel na pomoc!
Český gólman Vokoun v bráně
odolával každé ráně.
Nepochytal ale vše,
no on za to nemůže!
Obrana ho zklamala,
moc tam tomu nedala.
Hodil by se nový trenér,
jako třeba Sláva Lener.
Ten snad po svém návratu,
dovede nás ke zlatu.

Kristýna Mitášová
Autor Kristýna Mitášová, 05.10.2010
Přečteno 318x
Tipy 5
Poslední tipující: CULIKATÁ, Caprica
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsem moc ráda, že se Vám líbí. =)

05.10.2010 15:02:00 | Kristýna Mitášová

Ty si prostě dračice,borec:-)))

05.10.2010 14:42:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí