O naději

O naději

Anotace: tenkrát v nesnázi

Plamínek,
jiskřička naděje ulpěla mi na duši.
Škrtla mi v dlaních a modře zazářila.
Nedala se ale chytit.
Byla tak maličká,
že mi z dlaní uklouzla.
Škrtla ale druhá.
Běžela jsem za ní,
ale byla pryč.

Smutně jsem sklopila oči a odešla.
Najednou cítím,
jak mi vběhla do kapsy.
Snům nevěřím…
Sedla jsem si na trávu a nemohla se probudit.

Ta jiskřička tam ale stále byla a hřála mou duši.
Uskočila jsem a zjistila, že nespím.
Opatrně jsem sáhla do kapsy a vytáhla ji,
abych se přesvědčila, že ji mám.
Ona neutekla.
Smála se na mě a já na ni.
Měla jsem naději v dlaních a byla konečně šťastná.
Autor Beskydka, 05.10.2010
Přečteno 303x
Tipy 7
Poslední tipující: Salma, Gabrielle, Quigleika, CULIKATÁ, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí