Past

Past

Anotace: slast?

Sbírka: Barvy podzimu

Trochu zvláštní
a trochu jiná
je tou
nejhezčí básní
s nádechem hororu
Je trochu zvláštní
vezme tě do hrobu

Má kůži jak samet
rty trny z kašmíru
ruce krajek
a ladnost
šitou na míru

Je trochu zvláštní
vlasy jak vítr sám
nevinný obličej
vilného satana
co svádí k hrám

Je ještě nespoutaná
jak stádo
divokých koní
jak vlny v příboji

Kdekdo ji
zkrotit či milovat chce
a někdo obojí

Je trochu zvláštní
jak se s ní sblížíš
tak to je zle
sotva ji políbíš
tvé tělo ustrne

Je trochu zvláštní
neb na rtech
a v žilách
jí koluje jed

Jak psáno v knihách
a na oprýskaných zdech
..pokud ji spatříš
zemřel jsi hned
Autor Lioness, 05.10.2010
Přečteno 318x
Tipy 12
Poslední tipující: Sladkalu, Jacob P. Verlaine, Larey, Mbonita, Květka Š., labuť, Gabrielle, CULIKATÁ, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

4etla jsem jedním dechem...moc dobré - ST

29.10.2010 16:25:00 | Sladkalu

...teda - četla -, pardon...

29.10.2010 16:25:00 | Sladkalu

Bizardné ST

07.10.2010 23:32:00 | Jacob P. Verlaine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí