vzpomínky

vzpomínky

Anotace: dffffffffffffffff

a najednou není čas ztrácet se v polích
plní je mlha
my utíkáme za světlem
jako nejprimitivnější živočichové
hýčkáme si vzpomínky
ty kusy oblohy, co kdysi hřály
teď jsou spíš jako nezadané tanečnice
berou podpatky do ruky
a odchází
hudba hraje, vřava nedovolí postřehnout to
a my chceme cítit jak kdysi hřály
chceme s nimi znovu tancovat
něžně je vést
chceme zapomenout
jak zapomínáme
měníme jejich hedvábné šaty na cáry
chceme tančit, ale nenacházíme melodii
Autor mattoni.uz.neni, 05.10.2010
Přečteno 304x
Tipy 9
Poslední tipující: stmivani.na.lepsi.casy, Petbab, zelená víla, 6thSun, CULIKATÁ, Gabrielle, la loba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hudba hraje, vřava nedovolí postřehnout to...ST!

05.10.2010 18:46:00 | 6thSun

..St!

05.10.2010 17:39:00 | Gabrielle

jo jo asi zamáčknu slzu,je to výstižné do morku kostí

05.10.2010 17:36:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí