Jantarová

Jantarová

Anotace: inspirated by: Modlitba pro Kateřinu Horovitzovou

Jantarová

Odečte dny co uplynuly
od bezesných dlouhých nocí
jak z lepkavé těžké smůly
srdce svítí nad bezmocí

Cítit vůni zašlých stran
a hledat toho, kdo má vinu
v meziřádky připoután
kdo opustil Kateřinu

Dnes už má snad kratší vlasy
a dny jsou zase jantarové
v tichu noci namlouvá si,

že skutečnost je,
co je snové
Autor Malinka, 05.10.2010
Přečteno 283x
Tipy 4
Poslední tipující: Gabrielle, Agniezka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

že skutečnost je,
co je snové......:)

05.10.2010 20:13:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí