Devatenáct

Devatenáct

Anotace: Nějak si na to nepřipadám.

Sbírka: LeTělo duší

Stejně tak jako před pár lety
ztrácím se v receptu na špagety,
plaším se v kroku, natož pak v klusu,
píšu po linkách autobusů
a řádcích tramvají.
Snažím se brečet jen potají,
nevěřit chlapům a politice,
šetřit si peníze, srdce i plíce…
A dodnes to bývá jen marná snaha.
V milostných chvílích málokdy váhám,
směju se nápisům z krabiček tabáků,
Kreslívám po tvářích z volebních letáků
a co se týče peněz… škoda mluvit.
Jenže se blíží ta hrozná chvíle,
kdy už to spíš než roztomilé
začne být všechno jen a jen k zlosti.
Tak …
Kdy se Tě dočkám, dospělosti?
Autor Trinity666, 05.10.2010
Přečteno 285x
Tipy 10
Poslední tipující: Kapka, labuť, James Libustka, Gabrielle, CULIKATÁ, Agniezka, Lioness, carodejka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké, jsi dospělá, jinak bys tohle nedokázala tak pěkně napsat.

05.10.2010 20:02:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí