Celý svět

Celý svět

Anotace: *-*

Kroky tvoje slyším všude
A moji mysl oblbuje.
Chci tě znovu
A nepouštět z rukou.

Zlo……. Je jak ostré sklo.
Kapky krve
Skanou na zem
A zatemní se celý svět.

Růže s černá,
Moře zrudne
A tma se všude pohybuje.

Zlo……. Je jak ostré sklo.
Kapky krve
Skanou na zem
A zatemní se celý svět.

Houpá se mi houpačka
A tleskáme si ručkama.
Chvíli šťastná jsem
Pak zatemní se svět.

Zlo……. Je jak ostré sklo.
Kapky krve
Skanou na zem
A zatemní se celý svět.

Zavírá se poupátko
A mě volá děťátko.
Svět je krutý
A můj konec smutný….

Zlo……. Je jak ostré sklo.
Kapky krve
Skanou na zem
A mě rozední se svět.

Kapky krve
Skanou na zem
A mě rozední se svět…….
Autor Klira_VK, 05.10.2010
Přečteno 268x
Tipy 3
Poslední tipující: Trystan ap Tallwch, Haminka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí