Vysoko, výše, nejhlouběji

Vysoko, výše, nejhlouběji

Anotace: Když se snažíme být vysoko, výše - plnit všechny ty pseudonormy všedního žití...

Stojíš tady na vrcholu,
chceš do dále uletět,
skutečnost tě táhne dolu,
můžeš ptákům závidět.

Napni křídla, zavři oči,
chceš odložit tíhu žití,
vše se s tebou teďko točí,
už tě nikdo nezachytí.

Hlavou, jak šíp, letí roky,
nerozehnal temné stíny,
už tě dělí jenom kroky,
bolí tě svět plný špíny.

Už není nač vyčkávat,
jako když si ulehal,
bezstarostným pádem vzad,
odevzdat se v náruč skal.
Autor Tomíno..., 05.10.2010
Přečteno 314x
Tipy 4
Poslední tipující: James Libustka, KLARISA, la loba, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí