Rozmary

Rozmary

Anotace: ..

Obloha mrakem zakrytá,
na zem padá déšť.
Nálada smutkem zalitá,
pod okem kapka též.
Slaná slza zasychá,
zbude jen mapa na tváři.

Tu déšť snad brzy odmočí,
tvář čistá bude zas,
zasvítí slunce do očí,
ve tváři objeví se jas.
Jak na obloze počasí,
jsou změny i v nás….
Autor Bumbác, 06.10.2010
Přečteno 254x
Tipy 1
Poslední tipující: la loba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí