Splynutí duší

Splynutí duší

Anotace: Kde najdu tu druhou půlku mého já?

Na studené zemi nohy zebou
když bolí svět, stanu se tebou
láska nikdy neoněmí.
Na chvíli aspoň budu něčí
u tebe schovám se přede všemi
do bezpečí.

Být jedna duše, jedno tělo
ve tmách světlo se poztrácelo
zbyly jen střepy.
Najde se někdo
kdo je dá dohromady
kdo zpátky mi slepí
to moje Teď a Tady?
Autor Borgia, 06.10.2010
Přečteno 342x
Tipy 9
Poslední tipující: Taog, Gabrielle, Radek.oslov.Šafárik, rezina
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí