Žití

Žití

Anotace: ...

Krutou smyčkou života
proplétám se
Ztracena

Znechucena lidskostí
tělo je prach bez kostí
Zděšena

Pro pár volných chvilek žití
nepochopené je bytí
Osamocena

Žít život jiných lidí
jinými lidmi řízený
Donucena

Jak loutka na lankách
kdesi v myšlenkách
Zmučena

Na cestě nadějí doprovázena
u cesty nadějí pohozena
Nepochopena

Opuštěna kdesi v mlze
nedostavila se vize
Svobodna!!
Autor annuska, 06.10.2010
Přečteno 256x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, carodejka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké Anuško.

06.10.2010 20:44:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí