Máš oči dračí

Máš oči dračí

Anotace: ...díky Vám, pane B. Dickinsone...

V příboji mořských vln,
necháváš své vlasy vát,
s rouchem od Evy vypůjčené,
pěnou z vln necháváš se objímat.
Když v rouši líbáš potají dračí oči,
v domnění, že je to pouhá tvá ruka,
co v ústech s jazykem si pohrává,
když v rouši objímáš počmáraný sloup.
Z tvých očí pak potají stéká droga,
přímo do injekční stříkačky,
připravené hned k použití dalšímu,
v době, kdy drak do dálky odlétá.
A tam, pak, na severu vzdáleném,
v chladném moři na svoji hruď,
poklidu lákáš krakeny ze svých snů,
hnusné, odporné, plné mužských pachů.

Tvé srdce zdobí kříž z křišťálu,
jasný, krásný, ale navždy už tak chladný,
z důvodů obyčejným lidem neznámým.

Ty, básnířko světa poslední…
Autor Láďa, 06.10.2010
Přečteno 258x
Tipy 2
Poslední tipující: Lexisa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí