Na schodech kostela...

Na schodech kostela...

Anotace: Tuhle jsem ji viděla... prostitutku na kostelních schodech.

Silueta postavy
Prostitutka na schodech kostela
Sousto žádostivosti
když protiklady přitahují
a hřích střídá hřích...
Roztrhané punčocháče
a začmáraná duše
v nezbytném podílu smyslnosti
Rozbité růžové brýle
na druhém schodu
Rozbité navždy...
Pirueta návratu
se nekoná
To výměnný obchod
je na pořadu dne
Růženec za crack
modlitební knížka za péčko
Otčenáš za …
Autor JoHanka, 06.10.2010
Přečteno 283x
Tipy 10
Poslední tipující: Špáďa, jedam, Divoženka1, Radek.oslov.Šafárik, Květka Š., Jana M.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí