Bohéma

Bohéma

Anotace: zase jedna další ...

Uniformy a ich-formy, ty nikdy nezahrají
na duše, tváře, štětce příběh co za to stojí
pravoúhlá železa vynucených autorit
mohou dusit, mohou křičet, ale nikdy, nikdy žít

knihy jsou, vždycky byly otrokáři písmenek
svými zuby duši minou, hledí jen na venek
opony dusí rozhled vždy jenom slepému
loutce bez živé chuti, co nežije svou bohému
Autor Hanzi, 07.10.2010
Přečteno 222x
Tipy 1
Poslední tipující: Danga
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí