Vesmírný ticho

Vesmírný ticho

noční probouzení
světla pouličních lamp
nekonečný hodiny
vesmírný ticho,
ticho,
který myšlenky
nepřehlučí
a tak bloudíte,
sem a tam,
a pak se najednou
objeví
dávný sny
a ideály,
život rozprsklej
do střípků cest
v každým městě
někdo jinej,
i tak
když uvidíte
co jste předtím
neviděli,
vratím se zpátky
nohama na zem
jako vždycky
když se vracím
a stáhnu se
dolů,
hluboko dolů
do vyhaslých světel,
světel který zářily
pro někoho jinýho,
kdo už možná
ani není

tak co?
Autor bloumej očima, 07.10.2010
Přečteno 287x
Tipy 9
Poslední tipující: jvacl, black-ladybird, CULIKATÁ, Gabrielle, Petbab, Lexisa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí