SLADKÁ POVĚRČIVOST

SLADKÁ POVĚRČIVOST

Anotace: No...Když tahle básnička vznikala, byl to pokus o něžnou romantiku, ale...nějak se změnil směr...

Škytám
Že by na povrch něčí vzpomínka na mě vyplula?
Těžko…
Škytám,
už sotva držím láhev,
Temná postava bez tváře se ke mně sehnula.

Pískání v uších
- hurá, vzpomněl si na mě!
Ale jdi ty hloupá…
Pískání v uších,
kolem voda
…jsem na dně

Píchnutí jehly
- radost a úsměv,
někdo na mě myslí.
Píchnutí jehly
- konec, smrt, pohřeb -
už nikdo na mě nepomyslí!

Škoda…
Autor Odváté zrnko popela, 10.01.2006
Přečteno 396x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Já myslím že dobré...

11.01.2006 10:50:00 | Kráska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí